ART OF FEMININE PRESENCE

de kunst om vrouwelijk en krachtig aanwezig te zijn

Art of Feminine Presence helpt je om jouw authentieke vrouwelijke kracht en aanwezigheid  te activeren en te vergroten. Hierdoor voel jij je innerlijk krachtig, ontspannen, sensueel en dicht bij jezelf. Je aantrekkingskracht wordt groter waardoor je de aandacht en impact krijgt die je verlangt zowel zakelijk als privé.

Art of Feminine Presence is  een beproefde methode en gebaseerd op jarenlange studie van martial arts, tantric dance van de sacred feminine en andere spirituele leringen. Wereldwijd en al jarenlang behalen vrouwen hiermee succesvolle resultaten.

In de workshops en trainingen worden praktische oefeningen gedaan die gericht zijn op je lichaam, geest, energie en bewustzijn. De kracht en diepgang van de oefeningen zijn verbazingwekkend en tegelijkertijd plezierig om te doen. De oefeningen kun je in het dagelijks leven toepassen en hebben grote invloed op hoe jij je voelt, je relaties, je werk en de impact die je hebt.

Elke vrouw die zich verbindt met haar natuurlijke vrouwelijke essentie is in staat zich open, ontspannen en zeker te voelen. Wanneer jij je natuurlijke essentie belichaamt voel je je veilig om alles wat je bent en wat je verlangt tot uitdrukking te brengen. Je bent krachtig en kwetsbaar tegelijk waardoor je hart open kan zijn. Je belichaamt je sensualiteit op een natuurlijke manier. Je geeft grenzen aan wanneer dat nodig is. Je straalt, bent aanwezig en trekt de aandacht die je wilt. Wanneer je verbonden bent met je vrouwelijke essentie ben je moeiteloos authentiek krachtig en magnetisch.

Als je verbonden bent met je natuurlijke vrouwelijke essentie zullen de veranderingen op het gebied van relaties en werk groot zijn. Het wordt zoveel gemakkelijker om relaties te hebben waarbij jij je goed voelt. Immers je durft jezelf te laten zien en aan te geven wat je wilt.

Je hoeft niet meer te pushen om iets voor elkaar te krijgen. Je trekt aan wat je nodig hebt.

Het lichaam, de hersenen en de hormoonhuishouding van een vrouw is anders als die van een man. Een vrouw staat anders in het leven als een man. Er is een vrouwelijke manier van zijn. Een manier die je als vrouw vervuld. Het is de kunst om deze vrouwelijke essentie weer te (her)inneren en te belichamen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een workshop of training van Art of Feminine Presence kun je meer informatie vinden op de pagina van de workshop Vrouwelijke Kracht en training magnetisch, krachtig, vrouwelijk Hier vind je ook het aanmeldingsformulier.

afp-certification-smbannerAli