Aanbod

Coaching en training op maat

Je kunt bij mij terecht voor coaching op het gebied van relaties, werk, gezondheid en vrouwelijke kracht.
Ik ga er vanuit dat jijzelf het beste weet wat je nodig hebt en goed voor je is. Maar het is niet altijd gemakkelijk om in contact te komen met je eigen innerlijke wijsheid en deze te volgen. De weg daarnaar toe kan geblokkeerd zijn of er zijn nog vaardigheden die je kunt ontwikkelen waardoor jij je beter voelt.

Voordat we een coachingstraject ingaan hebben we eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we jouw hulpvraag en wat ik voor je kan betekenen. N.a.v dit gesprek kom ik met een voorstel voor een coachingstraject.

Door coaching en training op jouw maat kom je in je kracht en ben je in staat om de stappen te zetten die je nodig hebt om een vervult en gelukkiger leven te leiden.

Wanneer jij ergens tegen aan loopt of je wilt je gewoon ontwikkelen neem dan contact met mij op. 

kennismakingsessie

In dit gesprek krijg je duidelijk:
bulletpoint Waar je tegen aan loopt
bulletpoint Wat je verlangt
bulletpoint Wat je nodig hebt om verder te kunnen
bulletpoint Of wij samen een klik hebben
bulletpoint Hoe een coaching traject er voor jou uit ziet
bulletpoint Wat de tijdsinvestering en kosten zijn van een coaching traject op maat.

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsessie

Testemonials

 • Met lieve groet, Maaike
  Het heeft me meer aanwezig gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven. Onder liefdevolle begeleiding en in aanwezigheid van anderen oefeningen te doen waarbij je je echt laat zien. Dit werkte heel zelfbevestigend. Het heeft me gebracht dat ik beter in contact sta met de ander. Het heeft een positief effect op mijn omgang met mijn man, kinderen, en anderen in mijn leven als ook bij toevallige ontmoetingen. Er wordt meer rekening met mij gehouden. Ik word meer gezien terwijl ik er minder mijn best voor hoef te doen. Ik communiceer zelf beter. Ik ben nu beter in staat te bemerken waar ik ophoud en de andere begint, maar ik voel de grenzen van mijn eigen ik beter aan, eigen emoties en de energie en emoties van de ander. Ik zit meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd en voel dat het goed is zo. Dat maakt heel blij. Ali Spiekhout was zelf een inspirerend voorbeeld tijdens de training. De cursus was goed verzorgd.
  Met lieve groet, Maaike
 • Hartelijke groet, Geertina
  Sinds jouw coaching ben ik niet meer aan het piekeren geweest in hoe ik nu mijn werk moest uitvoeren en dat ik het niet goed deed. Ik heb geluisterd naar wat ik werkelijk wilde en dat gaat nog steeds voor mij op en dat geeft mij heel veel ontspanning. En het is ook zo logisch alleen voor de coaching had ik dat niet duidelijk. Dank hiervoor en je begeleiding die was zo natuurlijk dat het was alsof ik bij een vriendin op de thee was.
  Hartelijke groet, Geertina
 • Alle liefs, Jannie
  Tot mijn verbazing vond ik de coaching via de webcam erg prettig. Jij kon steeds goed voelen waar ik zat en ik kon veel beter bij mijn emoties. Voor een digibeet als ik was dit een wonderlijke ervaring. Ali dank je voor de bijzondere ervaringen en ontdekkingen.
  Alle liefs, Jannie
 • Warme groet, Huub
  Graag geef ik je hierbij mijn Feedback. Op de eerste plaats vond ik het erg prettig door jou gecoacht te zijn. Je hebt het vak van coach echt in de vingers en wist een goede sfeer van vertrouwen en respect met mij op te bouwen. Je gaf me het gevoel echt betrokken bij mij te zijn, goed bij mij “aan te sluiten” en dat gaf mij het vertrouwen om me ook kwetsbaar en open naar jou te mogen zijn. Erg belangrijke voorwaarden om tot een goed coaching resultaat te komen. Met jouw begeleiding werd ik mij goed bewust van belangrijke aandachtspunten voor mij, ik heb o.a. geleerd meer op mijn intuïtie te mogen vertrouwen. Mijn oude patronen van het altijd maar alleen willen doen, perfectionistisch te moeten zijn, teveel rekening houden/angst hebben over HOE men over mij denkt etc, kwamen aan de oppervlakte. Ik ben dankzij jou meer gaan inzien dat ik deze oude patronen niet meer nodig heb (oude overlevingsmechanismen) en dat ik met een gerust hart meer van mijn intuïtie mag uitgaan, meer mijn eigen ik/mijn authenticiteit mag laten gelden. Ik hoef me niet meer altijd verantwoordelijk te voelen voor de ander, ik mag mijn kwetsbaarheid tonen, kortom ik mag laten zien wie ik werkelijk ben. Dat geeft mij veel meer rust en ontspanning en dat heb ik hard nodig. Ook bedankt voor de technieken die je mij hebt geleerd, met name de Vision Building heb ik mogen toepassen en ontdekt dat dit ook werkt. Jij hebt mij in dit proces over de afgelopen 6 weken erg goed begeleidt en daar ben ik je heel dankbaar voor.
  Warme groet, Huub