Aanbod


Workshop Vrouwelijk en Krachtig

 

Doe mee aan de workshop Vrouwelijk en Krachtig en ontdek hoe jij je kunt verbinden met je krachtcentrum en je authentieke vrouwelijke energie kunt laten stromen.  Je activeert en vergroot jouw energetische en fysieke aanwezigheid. Waardoor jij:

-straalt en je ontspannen en zeker voelt 

-jouw aantrekkingskracht vergroot

-moeiteloos je grenzen aan geeft.

– echt gehoord en gezien wordt.

Wat ga je doen?
In de workshop doe je oefeningen die je in je centrum brengen en verbinden  met die liefdevolle, sensuele, creatieve en aantrekkende energie. Oftewel jouw vrouwelijke energie, die ervoor zorgt dat je ontspannen, krachtig en magnetisch in het leven kan staan. De oefeningen zijn o.a. afkomstig uit de methode van Art of Feminine Presence.

Ondergesneeuwd.
Veel vrouwen zijn niet of nauwelijks meer in contact met hun centrum en hun vrouwelijke energie. Het is a.h.w. ondergesneeuwd.
Ondergesneeuwd doordat we in een snelle maatschappij leven die vooral de mannelijke energie van doelgerichtheid, actie en logisch denken waardeert. Ondergesneeuwd omdat vrouwen geneigd zijn om vooral hun  mannelijke energie in te zetten om iets te bereiken. Ondergesneeuwd omdat we het druk hebben met zorgen voor andere mensen en onze carrière. Ondergesneeuwd omdat we ons vooral door ons hoofd laten leiden i.p.v. de wijsheid van ons  lichaam en wezen. Om je goed te voelen en ontspannen is het belangrijk dat er een balans is in het gebruik van je mannelijke en je vrouwelijke energie. De hoogste tijd dus om in je lijf te komen, je te verbinden met je krachtcentrum en je vrouwelijke energie te activeren.

Zusterschap.
Door de handvatten die je aangereikt krijgt in de workshop kun  je veel meer jouw authentieke vrouwelijke zelf  zijn.  Jouw eigen schoonheid en die van de andere vrouwen in de workshop komt aan het licht.  Het samen zijn met andere vrouwen, het delen, herkennen en waarderen geeft jou een extra stevige basis om jezelf ook in de buitenwereld te laten horen en zien.

Hoe?
De workshop “Vrouwelijk en  Krachtig” bestaat uit twee delen.
Allereerst de introductieworkshop. In deze workshop maak je kennis met je vrouwelijke kracht en krijg je enkele handvaten  om dit te activeren. Deze workshop kun je vrijblijvend volgen en na deze workshop kun je kiezen of je mee wilt doen aan de workshopserie.

In de serie van 7 workshops over Vrouwelijk en Krachtig  krijg je verschillende middelen aangereikt om je vrouwelijke essentie, zowel fysiek als energetisch, te activeren en versterken. In elke workshop wordt aandacht besteed aan  jezelf laten zien in verbinding met je vrouwelijke essentie. De workshopserie is een proces van ervaringen, niet van het intellect maar ervaringen op energetisch en fysiek niveau. Deze brengen je dichter bij jouw authentieke vrouwelijke essentie. Alleen al door deel te nemen zul je merken dat er positieve veranderingen plaats vinden. Hiernaast heb je op elk moment, wanneer jij wilt, middelen tot je beschikking om weer in verbinding met jezelf te komen en aan te trekken wat je nodig hebt en verlangt. Wil je meer hierover weten lees dan mijn blog.

Vrouwelijk en Krachtig

Een introductie
In deze workshop ga je op ontdekkingstocht en krijg je duidelijk hoe jij je vrouwelijke kracht kan activeren.

Data:
Tijd:
Kosten:

Aanmelden

Vrouwelijk en Krachtig

Leven vanuit je vrouwelijke kracht

In deze serie van 7 workshops ontwikkel jij je energetische en fysieke aanwezigheid.

Het resultaat:

 • bulletpoint je kunt dicht bij jezelf blijven en voelt je zeker
  bulletpoint je geeft gemakkelijk en natuurlijk aan wat je verlangt en nodig hebt
  bulletpoint je trekt de aandacht die je wilt
  bulletpoint je bent zachter en liefdevoller voor jezelf en anderen
  bulletpoint je kunt stralend en ontspannen een ruimte binnen komen
  bulletpoint je voelt je innerlijk krachtig en ontspannen
  bulletpoint je voelt je comfortabel met je sensualiteit en kan omgaan met positieve aandacht
  bulletpoint je geeft duidelijk je grenzen aan als het nodig is

Om mee te kunnen doen aan de serie is het belangrijk dat je meegedaan hebt aan de introductieworkshop Vrouwelijke Kracht. 

Data:  
                   Tijd:
Kosten: 

Aanmelden

Authentiek, krachtig en magnetisch op maat

Wil je graag 1 op 1 werken? Bijvoorbeeld omdat je een bepaald doel voor ogen hebt. Zoals bijvoorbeeld een presentatie waarin je authentiek en krachtig aanwezig wilt zijn? Of je wilt meer passie in je relatie brengen? Neem dan contact met mij op.  Het voordeel van individuele training en coaching is dat ik het kan afstemmen op wat jij wilt leren en nodig hebt.

 • Met lieve groet, Maaike
  Het heeft me meer aanwezig gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven. Onder liefdevolle begeleiding en in aanwezigheid van anderen oefeningen te doen waarbij je je echt laat zien. Dit werkte heel zelfbevestigend. Het heeft me gebracht dat ik beter in contact sta met de ander. Het heeft een positief effect op mijn omgang met mijn man, kinderen, en anderen in mijn leven als ook bij toevallige ontmoetingen. Er wordt meer rekening met mij gehouden. Ik word meer gezien terwijl ik er minder mijn best voor hoef te doen. Ik communiceer zelf beter. Ik ben nu beter in staat te bemerken waar ik ophoud en de andere begint, maar ik voel de grenzen van mijn eigen ik beter aan, eigen emoties en de energie en emoties van de ander. Ik zit meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd en voel dat het goed is zo. Dat maakt heel blij. Ali Spiekhout was zelf een inspirerend voorbeeld tijdens de training. De cursus was goed verzorgd.
  Met lieve groet, Maaike
 • Hartelijke groet, Geertina
  Sinds jouw coaching ben ik niet meer aan het piekeren geweest in hoe ik nu mijn werk moest uitvoeren en dat ik het niet goed deed. Ik heb geluisterd naar wat ik werkelijk wilde en dat gaat nog steeds voor mij op en dat geeft mij heel veel ontspanning. En het is ook zo logisch alleen voor de coaching had ik dat niet duidelijk. Dank hiervoor en je begeleiding die was zo natuurlijk dat het was alsof ik bij een vriendin op de thee was.
  Hartelijke groet, Geertina
 • Alle liefs, Jannie
  Tot mijn verbazing vond ik de coaching via de webcam erg prettig. Jij kon steeds goed voelen waar ik zat en ik kon veel beter bij mijn emoties. Voor een digibeet als ik was dit een wonderlijke ervaring. Ali dank je voor de bijzondere ervaringen en ontdekkingen.
  Alle liefs, Jannie
 • Warme groet, Huub
  Graag geef ik je hierbij mijn Feedback. Op de eerste plaats vond ik het erg prettig door jou gecoacht te zijn. Je hebt het vak van coach echt in de vingers en wist een goede sfeer van vertrouwen en respect met mij op te bouwen. Je gaf me het gevoel echt betrokken bij mij te zijn, goed bij mij “aan te sluiten” en dat gaf mij het vertrouwen om me ook kwetsbaar en open naar jou te mogen zijn. Erg belangrijke voorwaarden om tot een goed coaching resultaat te komen. Met jouw begeleiding werd ik mij goed bewust van belangrijke aandachtspunten voor mij, ik heb o.a. geleerd meer op mijn intuïtie te mogen vertrouwen. Mijn oude patronen van het altijd maar alleen willen doen, perfectionistisch te moeten zijn, teveel rekening houden/angst hebben over HOE men over mij denkt etc, kwamen aan de oppervlakte. Ik ben dankzij jou meer gaan inzien dat ik deze oude patronen niet meer nodig heb (oude overlevingsmechanismen) en dat ik met een gerust hart meer van mijn intuïtie mag uitgaan, meer mijn eigen ik/mijn authenticiteit mag laten gelden. Ik hoef me niet meer altijd verantwoordelijk te voelen voor de ander, ik mag mijn kwetsbaarheid tonen, kortom ik mag laten zien wie ik werkelijk ben. Dat geeft mij veel meer rust en ontspanning en dat heb ik hard nodig. Ook bedankt voor de technieken die je mij hebt geleerd, met name de Vision Building heb ik mogen toepassen en ontdekt dat dit ook werkt. Jij hebt mij in dit proces over de afgelopen 6 weken erg goed begeleidt en daar ben ik je heel dankbaar voor.
  Warme groet, Huub