Over mij,

Lange tijd was ik niet gelukkig en aan het overleven. Ondanks dat ik vele trainingen en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling had gevolgd kon ik die sleutel tot geluk maar niet vinden. Na een tweede burn-out was ik ten einde raad. Hoe zou ik ooit weer sterk genoeg kunnen zijn om te werken?

Ik zag mijn gevoeligheid, mijn verantwoordelijkheidsgevoel en gebrek aan eigenwaarde als de boosdoeners. Maar hoe kon ik dat veranderen? De sleutel vond ik toen ik opgeleid werd als Heart-IQ coach. Hier leerde ik leven vanuit mijn gevoel i.p.v. dat ik bedacht hoe ik moest leven. Mijn zelfvertrouwen groeide en het lukte mij steeds beter mijn innerlijke wijsheid te volgen. Het was alsof ik in een andere dimensie terecht kwam. In een lichte en liefdevolle wereld, die mij telkens weer bracht wat ik nodig had.

Na de coachopleiding volgde ik een opleiding in de Art of Feminine Presence. Het was mij opgevallen dat, met mij, ook veel andere vrouwen het moeilijk vinden echt zichzelf te laten zien. Ik wilde weten hoe ik als vrouw beter in mijn kracht kon staan. Ik ontdekte hoe wij vrouwen onze vrouwelijke essentie hebben laten ondersneeuwen en hoe je m.b.v.  lichaamswerk weer in je eigen authentieke vrouwelijke kracht kunt staan.

In mijn workshops en coaching sessies kwam ik vrouwen tegen die geblokkeerd waren door vervelende ervaringen. Ik ging op zoek naar een manier om deze blokkades te verminderen. Tenslotte vond ik dit in ademwerk en ik heb mij laten opleiden tot ademcoach.

Als ervaringsdeskundige met burn-out, gevoeligheid, geen grenzen aan kunnen geven en gebrek aan eigenwaarde en mijn kunde van coaching, werken met vrouwelijke kracht en de adem heb ik nu fantastische middelen in handen die bij kunnen dragen aan een leven met meer zelfvertrouwen, geluk en ontspanning.

Wanneer jij in je kracht wilt staan, je innerlijke wijsheid wilt volgen en vrijer wilt  ademen dan werk ik graag met jou.

Ali Spiekhout