Workshop Vrouwelijk en Krachtig


Workshop Vrouwelijk en Krachtig

 

Doe mee aan de workshop Vrouwelijk en Krachtig en ontdek hoe jij je kunt verbinden met je krachtcentrum en je authentieke vrouwelijke energie kunt laten stromen.  Je activeert en vergroot jouw energetische en fysieke aanwezigheid. Waardoor jij:

-straalt en je ontspannen en zeker voelt 

-jouw aantrekkingskracht vergroot

-moeiteloos je grenzen aan geeft.

–  naar jezelf kunt luisteren en beter kan volgen wat je nodig hebt.

 

Wat ga je doen?
In de workshop doe je oefeningen die je in je krachtcentrum brengen en je verbinden met je innerlijke weten en je vrouwelijke energie laat stromen. Deze energie is krachtig, liefdevol, sensueel, creatief en aantrekkend en zorgt ervoor dat je ontspannen, krachtig en magnetisch in het leven staat. De oefeningen die je gaat doen zijn afkomstig uit de methode van Art of Feminine Presence.

Waarom is het belangrijk je vrouwelijke kracht te activeren 
Door gebeurtenissen in ons collectief verleden, ons persoonlijk verleden en de verwachtingen van onze snelle maatschappij zijn veel vrouwen niet of nauwelijks meer in contact met hun vrouwelijke kracht. Veel vrouwen zijn geneigd vooral hun mannelijke energie van doelgerichtheid, actie en logisch denken in te zetten. Dit resulteert erin dat vrouwen verhard of/en opgebrand raken. Om je goed te voelen en te ontspannen is het belangrijk dat er balans is in het gebruik van je mannelijke en je vrouwelijke energie. Hiervoor is het belangrijk je te verbinden met je krachtcentrum, in je lijf te komen en je vrouwelijke energie te activeren. Zodat je weer kan luisteren naar jezelf en de kracht voelt om te volgen wat goed voor jezelf en je omgeving is.

Zusterschap.
Door de oefeningen samen met andere vrouwen te doen groeit je zelfvertrouwen en waardering. Door te ervaren, delen en (h)erkennen  komt de gemeenschappelijkheid en jouw eigen authenticiteit aan het licht. Iedere vrouw heeft haar eigen unieke schoonheid en haar eigen pad. Je leert jezelf en andere vrouwen waarderen en dit geeft een stevige basis om jezelf ook in de buitenwereld te laten horen en zien.

Hoe?
Deze workshop bestaat uit 2 dagen. Deel 1 en deel 2. Je bent niet verplicht deel 2 te volgen maar het is wel aan te raden wil je de handvatten echt verankeren en krachtiger je vrouwelijke energie laten stromen. Beide dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Tussendoor is er een lunch, koffie en theepauze. Voor de lunch zorg jezelf en voor de koffie en thee wordt gezorgd.

De oefeningen die je doet zijn gebaseerd op de beproefde methode Art of Feminie Presence. Wil je meer weten klik dan op Art of Feminine Presence of lees mijn blog. Je kunt je opgeven door je hieronder met het aanmeldingsformulier aan te melden. Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Vrouwelijk en Krachtig

Deel 1

In deze workshop leer jij hoe jij je vrouwelijke kracht kan activeren.

Data: 24-9-2018  Centrum Pacha Mama te Lekkum
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: 119 euro

Aanmelden

Vrouwelijk en Krachtig

Leven vanuit je vrouwelijke kracht

In deze serie van 7 workshops ontwikkel jij je energetische en fysieke aanwezigheid.

Het resultaat:

 • bulletpoint je kunt dicht bij jezelf blijven en voelt je zeker
  bulletpoint je geeft gemakkelijk en natuurlijk aan wat je verlangt en nodig hebt
  bulletpoint je trekt de aandacht die je wilt
  bulletpoint je bent zachter en liefdevoller voor jezelf en anderen
  bulletpoint je kunt stralend en ontspannen een ruimte binnen komen
  bulletpoint je voelt je innerlijk krachtig en ontspannen
  bulletpoint je voelt je comfortabel met je sensualiteit en kan omgaan met positieve aandacht
  bulletpoint je geeft duidelijk je grenzen aan als het nodig is

Om mee te kunnen doen aan de serie is het belangrijk dat je meegedaan hebt aan de introductieworkshop Vrouwelijke Kracht. 

Data:   start februari 2019
                   Tijd: 19.30- 21.45 uur in Centrum Pacha Mama
Kosten: 245 euro

Aanmelden

Authentiek, krachtig en magnetisch op maat

Wil je graag 1 op 1 werken? Bijvoorbeeld omdat je een bepaald doel voor ogen hebt. Zoals bijvoorbeeld een presentatie waarin je authentiek en krachtig aanwezig wilt zijn? Of je wilt meer passie in je relatie brengen? Neem dan contact met mij op.  Het voordeel van individuele training en coaching is dat ik het kan afstemmen op wat jij wilt leren en nodig hebt.

 • Met lieve groet, Maaike
  Het heeft me meer aanwezig gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven. Onder liefdevolle begeleiding en in aanwezigheid van anderen oefeningen te doen waarbij je je echt laat zien. Dit werkte heel zelfbevestigend. Het heeft me gebracht dat ik beter in contact sta met de ander. Het heeft een positief effect op mijn omgang met mijn man, kinderen, en anderen in mijn leven als ook bij toevallige ontmoetingen. Er wordt meer rekening met mij gehouden. Ik word meer gezien terwijl ik er minder mijn best voor hoef te doen. Ik communiceer zelf beter. Ik ben nu beter in staat te bemerken waar ik ophoud en de andere begint, maar ik voel de grenzen van mijn eigen ik beter aan, eigen emoties en de energie en emoties van de ander. Ik zit meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd en voel dat het goed is zo. Dat maakt heel blij. Ali Spiekhout was zelf een inspirerend voorbeeld tijdens de training. De cursus was goed verzorgd.
  Met lieve groet, Maaike
 • Hartelijke groet, Geertina
  Sinds jouw coaching ben ik niet meer aan het piekeren geweest in hoe ik nu mijn werk moest uitvoeren en dat ik het niet goed deed. Ik heb geluisterd naar wat ik werkelijk wilde en dat gaat nog steeds voor mij op en dat geeft mij heel veel ontspanning. En het is ook zo logisch alleen voor de coaching had ik dat niet duidelijk. Dank hiervoor en je begeleiding die was zo natuurlijk dat het was alsof ik bij een vriendin op de thee was.
  Hartelijke groet, Geertina
 • Alle liefs, Jannie
  Tot mijn verbazing vond ik de coaching via de webcam erg prettig. Jij kon steeds goed voelen waar ik zat en ik kon veel beter bij mijn emoties. Voor een digibeet als ik was dit een wonderlijke ervaring. Ali dank je voor de bijzondere ervaringen en ontdekkingen.
  Alle liefs, Jannie
 • Warme groet, Huub
  Graag geef ik je hierbij mijn Feedback. Op de eerste plaats vond ik het erg prettig door jou gecoacht te zijn. Je hebt het vak van coach echt in de vingers en wist een goede sfeer van vertrouwen en respect met mij op te bouwen. Je gaf me het gevoel echt betrokken bij mij te zijn, goed bij mij “aan te sluiten” en dat gaf mij het vertrouwen om me ook kwetsbaar en open naar jou te mogen zijn. Erg belangrijke voorwaarden om tot een goed coaching resultaat te komen. Met jouw begeleiding werd ik mij goed bewust van belangrijke aandachtspunten voor mij, ik heb o.a. geleerd meer op mijn intuïtie te mogen vertrouwen. Mijn oude patronen van het altijd maar alleen willen doen, perfectionistisch te moeten zijn, teveel rekening houden/angst hebben over HOE men over mij denkt etc, kwamen aan de oppervlakte. Ik ben dankzij jou meer gaan inzien dat ik deze oude patronen niet meer nodig heb (oude overlevingsmechanismen) en dat ik met een gerust hart meer van mijn intuïtie mag uitgaan, meer mijn eigen ik/mijn authenticiteit mag laten gelden. Ik hoef me niet meer altijd verantwoordelijk te voelen voor de ander, ik mag mijn kwetsbaarheid tonen, kortom ik mag laten zien wie ik werkelijk ben. Dat geeft mij veel meer rust en ontspanning en dat heb ik hard nodig. Ook bedankt voor de technieken die je mij hebt geleerd, met name de Vision Building heb ik mogen toepassen en ontdekt dat dit ook werkt. Jij hebt mij in dit proces over de afgelopen 6 weken erg goed begeleidt en daar ben ik je heel dankbaar voor.
  Warme groet, Huub