Hartcirkel en Hart-IQ

Aanbod

 

Jouw hart heeft een eigen intelligentie en is de plek waar alle informatie, die je nodig hebt om in je kracht te staan en een vervullend leven te leiden samen komt.  De kunst is om er naar te luisteren. Je hart weet de weg.

De Hartcirkel

Een hartcirkel is voor ieder die meer zichzelf wil zijn, verbinding met de ander wil en meer levenskracht en vreugde wil ervaren. 

Wat is een hartcirkel

Een hartcirkel is een groep mensen van alle leeftijden die bij elkaar komt om te ontdekken en te ervaren hoe zij zich vanuit hun hart met zichzelf en elkaar kunnen verbinden. In de hartcirkel gaat het erom dat jij in jouw levensvreugde en kracht komt.

Een hartcirkel is een veilige plek waar je jezelf kan laten zien met wat er ook is op dat moment. Je bent in de hartcirkel voor jezelf omdat je wilt groeien. Je bent in de hartcirkel omdat je meer open wilt staan voor jezelf, de ander en je levenskracht en vreugde.

In de hartcirkel doe je oefeningen.

Deze oefeningen helpen je om je af te stemmen en te verbinden met jezelf en de ander en te ervaren wat er leeft. De oefeningen helpen je om te ontdekken wat je verlangt en nodig hebt en om in je vreugde te komen. Je wordt vaardiger in jezelf laten zien en aangeven wat je voelt, verlangt en nodig hebt. Veel van de oefeningen gebeuren zittend in de cirkel en daarnaast zijn er ook oefeningen die je lichamelijk in beweging zetten. Naast de oefeningen kan er ook aandacht gevraagd worden door een ieder die dat wenst en nodig heeft. Dat kan zijn omdat diegene meer duidelijkheid wil over wat er op dat moment speelt en ook om de eigen mogelijkheden uit te breiden en om te gaan met een blokkade die verhindert dat de persoon niet in haar kracht en vreugde kan komen.

Een hartcirkel is veilig en magisch.

Bij aanvang van de cirkel maken we afspraken waardoor duidelijk is wat wel en niet van elkaar verwacht mag worden. Hierdoor ontstaat er een hoge mate van veiligheid waardoor het gemakkelijker is om te ervaren, te ontdekken en te delen met elkaar. Wanneer gelijkgestemden samen zijn ontstaat er een krachtig energieveld. Een magisch veld kun je wel zeggen want je zult merken dat alles versterkt wordt. De gevoelens die je hebt, de zaken waar je tegen aan loopt en ook het proces waar je in zit. In een hartcirkel komt meer aan de oppervlakte en wordt ook sneller duidelijker wat er aan de hand is en wat je nodig hebt dan in een één op één situatie. Door het versterkte veld is het mogelijk dat je in helende processen terecht komt en verhelderende inzichten krijgt.

Wat is een hartcirkel niet

Een hartcirkel is niet een plek om allerlei problemen te bespreken en te analyseren. Het gaat er in een hartcirkel ook niet om dat je steeds positief moet denken of van iedereen moet houden. Dit is niet menselijk en ook niet wenselijk. Het gaat in een hartcirkel om echtheid. Zijn met wat er is. Op het moment dat je bestaansrecht geeft aan wat er is en je de verschillende ervaringen accepteert zul je merken dat je gaat stromen en opengaat. Je hart gaat open waardoor je dieper in verbinding kunt en de levenskracht en vreugde voelt toenemen.

Kosten: 47,50 euro per persoon

Aanmelden

Hart-IQ (online)

Jouw hart weet de weg maar in de praktijk is het vaak niet gemakkelijk om te luisteren. In deze workshop leer je de intelligentie van je hart gebruiken en krijg je grotere toegang tot jouw persoonlijke mogelijkheden. Je kunt meer jezelf zijn, gaat voller in het leven staan, bent in staat jouw bestemming te leven en je ervaart levenskracht en vreugde. Zowel in je werk als in je relaties.
Je  leert:

Naar je hart luisteren
Door aandacht te hebben voor wat je in verschillende situaties voelt en denkt. En onderscheid te maken tussen wat echt is en wat je aangeleerd  hebt.

Je hart volgen:
Door je te laten leiden door wat jouw werkelijk bezielt en jouw mogelijkheden uit te breiden.

Vanuit je hart communiceren
Door af te stemmen op jezelf en de ander en open te delen wat je ervaart en wilt.

Je hart openen
Door steeds meer van jezelf te ontdekken en te laten zien wie je echt bent en wat je nodig hebt. Meer vreugde en liefde binnen te laten. Door te ervaren wanneer je hart open en dicht is.

Je emotionele energetische mogelijkheden uitbreiden
Door te omarmen wat er is en weggestopte  of inactieve delen van jou naar het licht te brengen en te activeren 

Wekelijk word je live via webcam en internet gecoacht in het aanleren van de vaardigheden die je nodig hebt om de intelligentie van je hart te gebruiken. De groep bestaat uit maximaal 4 mensen. Het is belangrijk dat je een webcam hebt en een goede internetverbinding.

6 bijeenkomsten van 2 uur
Tijd10.00 – 12.00 uur
Kosten : 197,- euro

Aanmelden