Adembalans

Adem je in balans.  

 

Er zijn vele  ademtechnieken. Enkele oefeningen zoals de powerbreath van Wim Hof,  de hartcoherentie, de verbonden ademhaling en een aantal pranayamas springen eruit vanwege het merkbaar effect. Je kunt ze leren in ademworkshops en vervolgens thuis uitvoeren. De ervaring is echter dat het er thuis vaak niet van komt. Vooral als ze nog niet helemaal eigen zijn.  Samen met anderen adem oefeningen doen werkt beter. Door de regelmaat en herhaling merk je het effect en daarnaast raak je bekend met de oefeningen zodat je ze thuis gemakkelijker zult oppakken.

Adembalans bestaat uit een serie van 12 lessen. In deze lessen van 40 minuten ga je aan de slag met ademoefeningen die je geestelijk en lichamelijk  in balans brengen. Elke les wordt begonnen met een oefening die je bewust maakt van wat je nodig hebt en daarna volgen de ademoefeningen. De ene keer zal die gericht zijn op je vitaliteit, de andere keer op het integreren en loslaten van weggedrukte emoties en gedachten en een volgende keer op diepe ontspanning. Naast dat ik ervoor zorg dat je de oefeningen goed aanleert, help ik je ook om een vollediger adempatroon te ontwikkelen. Hoe vrijer je adem gaat, hoe vrijer jij je voelt hoe meer energie je hebt en des te beter jij je kunt ontspannen.

Adembalans gaat op 10 januari van start in het Maxima Centrum te Burgum.  Je kunt je mee doen van 19.15 – 19.55 uur of van 20.00 – 20.40 uur.  Voor een serie van 12 keer betaal je 75  euro.

Adembalans

12 lessen
Startdatum nog niet bekend
van 19.15 -19.55 uur
of
20.00 -20.40 uur
Bijdrage 97 euro